Active O2 -

take it to the next level!


Soon there will be the ultimate refreshment!

If you require press releases or you have any queries about public relations, please contact:

Serviceplan Public Relations
Sarah Ostermann
Brienner Straße 45 a-d
80333 München

Tel.: +49 (89) 2050 – 4189
Fax: +49 89 2050 604189

E-mail: s.ostermann@serviceplan.com

 

Alternatively you can use this contact form to submit your query:

Salutation

First name*

Last name*

Street

ZIP
City
Country
Email *
Phone
captcha Security Code

Your question, views, suggestion or criticism *

* Mandatory fields

Terms and Conditions


ALGEMENE VOORWAARDEN ACTIVE

Deze algemene voorwaarden zijn van kracht in het geval er conflicterende informatiestromen of inconsistenties plaatsvinden in de communicatie ook geldend voor alle advertentie-uitingen en promotionele materialen. Door deel te nemen aan de promotie gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden, en moet deze hebben geaccepteerd. Deelnemers verplichten zich te houden aan de algemene voorwaarden en gaan er mee akkoord dat hun gegevens kunnen worden uitgewisseld met derden, waaronder maar niet uitsluitend het promotie bedrijf welke deze promotie uitvoert. Behoud u alstublieft een kopie ter informatie.

 

1. De promoter en beheerder van de data: D-Drinks Nederland B.V. Stationsweg 6, 5211 TW Den Bosch. Deze promotie is opgezet om Active O2 te promoten.

Deelname: De promotie staat open voor deelname voor inwoners van Nederland. Medewerkers van de promoter en hun directe familieleden alsmede hun dependances of dochterondernemingen en iedereen die op een professionele manier betrokken is bij de promotie zijn uitgesloten van deelname.

Minderjarigen tot 18 jaar kunnen slechts deelnemen met toestemming van zijn of haar ouder c.q. verzorger. Door deelname aan deze actie gaat deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.

 

2. Promotionele periode: de promotie is open voor deelname vanaf 00:00 op 01.03.2018 en sluit op 23:59 op 18.04.2018

 

3. Deelname: Buiten reguliere tarieven voor uw internetconnectie zijn er geen additionele kosten verbonden aan deelname. c. Deelnemers moeten een 500ml Active O2 verpakking kopen met neklabel en bezoeken dan de website www.activeo2.nl/win waar zij hun unieke code die te vinden is op de achterkant van het neklabel invullen samen met hun naam, email-adres, telefoonnummer, adres en geboortedatum.

 

4. Om misverstanden te voorkomen, geldt dat één product één deelname is en één keer kan worden ingediend.

 

5. De promoter zal elke persoon die zijn of haar deelname bewust wil manipuleren automatisch diskwalificeren zonder notificatie.

 

6. Trekking van de prijs: De winnaars worden binnen tien dagen na het einde van de promotionele periode getrokken. Alle geldige deelnames worden aan een prijstrekking toegevoegd waarbij er 11 willekeurige winnaars worden getrokken.

 

7. Kennisgeving prijswinnaar: de winnaars zullen een notificatie per email ontvangen via het email adres welke is gebruikt om deel te nemen aan de promotie binnen 14 dagen na de selectie. Wanneer de Promoter niet binnen 14 dagen communicatie ontvangt op basis van het initiële contact behoud de promoter het recht om de prijstoekenning ongedaan te maken en een vervangende winnaar te selecteren op een gelijke wijze. De promoter heeft het recht om alle prijsclaims en prijstoekenningen te valideren en claims en toekenningen te weigeren of annuleren wanneer deze niet aan de algemene voorwaarden voldoen zoals genoemd.

 

Prijs

Prijstrekking (11 in totaal)

1. Wanneer een Nederlandse winnaar kansspel belasting moet betalen, zal deze belasting betaald worden door de promoter, en zal het bedrag aan belasting onderdeel zijn van de prijs. De prijs bestaat uit: 11x een voetbalclinic van youtuber LuckygraafNL inclusief: t-shirt, pauzedrankje. Alle details worden enkel en alleen door de promoter bepaald.

 

2. De promoter is niet verantwoordelijk voor additionele restricties die worden opgelegd door derden. Prijzen zijn niet overdraagbaar of in geld uitkeerbaar. Er is geen geldelijk alternatief beschikbaar. De prijs kan niet worden aangepast of veranderd. De winnaar moet bevestigen dat zij de prijs kunnen accepteren binnen 14 dagen na het ontvangen van de notificatie dat zij hebben gewonnen, wanneer dit niet gebeurd gaat de prijs naar een reserve winnaar. De winnaar moet 18 jaar of ouder zijn.

 

3. De promoter behoud het recht om de hele of een gedeelte van de prijs te substitueren met een alternatief van gelijke of hogere waarde wanneer de hele prijs of een gedeelte er van niet langer beschikbaar is om welke reden dan ook.

 

4. De prijzen zullen onder geen enkele omstandigheid opnieuw worden verstrekt.

 

5. Er zijn geen geldelijke of alternatieve prijzen beschikbaar, niet als geheel en ook niet gedeeltelijk met uitzondering van omstandigheden die niet binnen de controle van de promoter liggen. In dat geval behoud de promoter het recht om een substituut aan te bieden wat gelijk of gelijkwaardig is en dezelfde of een hogere waarde vertegenwoordigt. Tenzij anders overeengekomen in schrift door de promoter zullen de prijzen alleen rechtstreeks worden uitgekeerd aan de winnaar.

 

6. Door deel te nemen aan de promotie gaan deelnemers met de algemene voorwaarden akkoord. Het niet houden aan de algemene voorwaarden kan er in resulteren dat de winnaar zijn/haar prijs verliest.

 

7. De winnaars gaan er mee akkoord dat zijn/haar naam en foto’s voor promotionele doeleinden kunnen worden gebruikt.

 

8. De winnaars wordt wellicht gevraagd om deel te nemen aan publiciteitsdoeleinden zonder dat daar compensatie tegenover staat.

 

9. De promoter behoud het recht om elke inzending, deelname en of winnaar te verifiëren inclusief maar niet uitsluitend op basis van bewijs van naam, het adres, leeftijd het aankoopbewijs en neklabel.

 

10. De promoter behoud het recht om de promotie te annuleren, aan te passen en/of te beëindigen of tijdelijk uit te stellen in het geval van onvoorziene omstandigheden of technische redenen buiten de redelijke controle van de promoter om. De promoter zal echter redelijkerwijs moeite doen om deze effecten te minimaliseren.

 

11. De promoter is niet aansprakelijk voor verlies, schade of gevolgschade van welke aard ook, met inbegrip van nalatigheid, als gevolg van de aanvaarding van deze voorwaarden en bepalingen of in verband met de prijzen.

 

12. De beslissing van promoter is leidend en bindend in alle gevallen en hier zal niet over worden gecorrespondeerd.

 

13. Vragen met betrekking tot de wettelijke interpretatie van de regels zullen gebaseerd worden op de Nederlandse wet en onder de exclusieve jurisdictie van de Rechtbank Nederland vallen.

 

14. Data bescherming: Door deel te nemen aan de promotie worden deelnemers geacht akkoord te zijn met de algemene voorwaarden en deze te hebben geaccepteerd, en stemmen daarmee toe dat hun persoonlijke data wordt overgedragen aan de data controller met als doel de administratie van de promotie en andere doeleinden waarmee de deelnemer heeft ingestemd. Wanneer deelnemers akkoord zijn met de “opt-in” functie gaan zij ermee akkoord dat zij via email gecontacteerd kunnen worden door Active O2 met betrekking tot promotionele aanbiedingen. Wanneer u akkoord gaat met de “opt-in” functie en deze email wil ontvangen vinkt u deze optie aan die u wordt aangeboden bij deelname. Alle andere data zal alleen worden gebruikt in relatie tot deze promotie. Data specifiek gebruikt en verstrekt voor deze promotie zal permanent worden vernietigd na de succesvolle afsluiting van deze promotie.

 

Go play outside met Luckygraaf NL en Active O2!


Picture_LuckyNL

Ben jij een echte voetbalfan? Maak met Active O2 kans op een geheel verzorgde voetbalclinic van Lucky Graaf NL!  Tijdens de clinic krijg je de kans om samen met Lucky Graaf NL op het veld te staan en te werken aan jouw voetbal skills. Koop nu een fles Active O2 en vul de actiecode hieronder in. Meespelen kan van 1 maart tot 18 april 2018.
Voorwaarden voor deelname


* Verplicht veld

Voornaam *

Achternaam *

Telefoonnummer *

Geboortedatum *

Actie code *

E-Mail *

captcha
Typ de linkercode over *
 Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

https://www.facebook.com/activeo2nl/
https://www.instagram.com/activeo2nederland/
contact:
D-Drinks
B.V. Stationsweg 6 5211
TW Den Bosch

 

 

NL


Press


If you require press releases or you have any queries about public relations, please contact:

Serviceplan Public Relations
Sarah Ostermann
Brienner Straße 45 a-d
80333 München

Tel.: +49 (89) 2050 – 4189
Fax: +49 89 2050 604189

E-mail: s.ostermann@serviceplan.com

 

Alternatively you can use this contact form to submit your query:

Salutation

First name*

Last name*

Street

ZIP
City
Country
Email *
Phone
captcha Security Code

Your question, views, suggestion or criticism *

* Mandatory fields

Terms and Conditions


General information about using this website:

Adelholzener Alpenquellen GmbH maintains this Website for the purposes of personal entertainment, information, education, and as a communication forum. You may download the information provided on this Website for private and non-commercial use, provided you comply with all of the copyright and other protection notices relating to that information. You may not market, modify, pass on, re-use, re-provide or utilise any of the content of this Website – be it text, images, audio files or video files – for public or commercial purposes, without written permission from Adelholzener Alpenquellen GmbH.
Your access to this Website and the use thereof is also subject to the following Website Terms and Conditions as well as the relevant laws. By accessing and browsing this Website you signal your acceptance, without conditions or reservations, of the Website Terms and Conditions, and you acknowledge that these replace any other agreements that may exist between you and Adelholzener Alpenquellen GmbH in relation to the use of our Website. This, however, does not affect higher-ranking individual contractual agreements between Adelholzener Alpenquellen GmbH and the customer.

Terms and conditions for using the Website

 1. Please note that all of the images, text and graphical designs on this Website are protected by copyright, unless marked otherwise, and, without written permission from Adelholzener Alpenquellen GmbH stating otherwise, may only be used for the purposes stated in the Website Terms and Conditions, or for the purposes stated in the text on the Website. Adelholzener Alpenquellen GmbH does not guarantee any of this material and is not liable for it, nor can they guarantee that the material shown on the Website does not infringe upon the rights of third parties who are not Adelholzener Alpenquellen GmbH or its subsidiaries.
 2. Although Adelholzener Alpenquellen GmbH does everything to ensure that the information on this Website is relevant and up to date, the Website does not represent a binding statement of information. Assurances are therefore not given, and, subject to the limitations and Section 3, no guarantees are provided, nor is liability undertaken, for the correctness of the information provided.
 3. Adelholzener Alpenquellen GmbH shall not be made liable on contractual, quasi-contractual, tortious or other legal grounds to compensate for violations of duty involving minor negligence, provided the violations concerned are not of key contractual duties, and/or provided they do not involve injury to life, health, or physical wellbeing. The same applies to any violation of duty by persons employed in performing obligations for us. This does not affect any other legally compelling liability claims, in particular those falling under the Product Liability Act. In order to prevent unwanted data loss we recommend appropriate precautionary measures, in particular the daily backing-up of all data and programs.
 4. Unless you expressly inform us otherwise, we will not consider any of the messages, statements, information, queries, comments or other data sent by you to our Website by e-mail or in any other form as confidential, nor will we treat this data as your intellectual property. Any material which you send to the Website becomes the property of Adelholzener Alpenquellen GmbH, and may be used by them freely, including but not limited to reproduction, publication, passing on, announcing, replicating and making available. Furthermore, Adelholzener Alpenquellen GmbH may make free use of ideas, concepts, expertise or processes that are part of the information that you send to the Website, and may do so for any purpose, including but not limited to the production and the marketing of products using this information. The above does not apply to SMS messages or e-mails sent by the user, via the Website, to addressees of his or her choice. This does not affect the user’s rights arising from intellectual and commercial protection laws.
 5. All of the images and graphical designs shown on this Website are the intellectual property of Adelholzener Alpenquellen GmbH, or are being used by us with the necessary permission of the owner of the rights to them. It is not permitted for you or anyone else to use these images and/or graphical designs for anything other than private purposes without a separate contractual agreement, and provided that it does not state otherwise in these Website Terms and Conditions and/or at any other place on the Website. Unauthorised use of the images may violate intellectual and/or commercial rights such as copyrights, brand rights, rights of personality and publicity, and legal reproduction regulations and conditions.
 6. The trademarks shown on this Website are the intellectual property of Adelholzener Alpenquellen GmbH or third parties. Customers are not permitted to make anything other than private use of these trademarks without express written agreement from Adelholzener Alpenquellen GmbH or the third-party owner of the rights. The same applies to other content on this Website to which Adelholzener Alpenquellen GmbH or third parties own intellectual and/or commercial protection rights. It is strictly forbidden to use the trademarks shown on this Website, or any other content of the Website, for any purposes other than those stated in the Website’s terms and conditions. Adelholzener Alpenquellen GmbH would like to point out that it will pursue the upholding of its protection rights without compunction, including by means of criminal prosecution.
 7. In regard to links, banners, and other external content which may be accessible on the Website of Adelholzener Alpenquellen GmbH, we would like to point out that Adelholzener Alpenquellen GmbH does not have any influence on the design and/or content of websites to which these links point, and therefore does not consider such content its own. Pages to which links point were checked for illegal content at the time at which the links were set. However, Adelholzener Alpenquellen GmbH has no influence whatsoever upon the current or future design or content of external websites to which links point. For this reason, Adelholzener Alpenquellen GmbH distances itself expressly from the content and design of all sites to which its links point, inasmuch as these have been changed since the links were set.
  Furthermore we would like to point out that Adelholzener Alpenquellen GmbH naturally has no way of checking which external sites may have set up links to our Website. Adelholzener Alpenquellen GmbH is therefore not responsible for the content of such sites.
  If you set a link pointing to the Website of Adelholzener Alpenquellen GmbH, then you do so at your own risk.
 8. Although Adelholzener Alpenquellen GmbH may monitor and check the discussions, chats, messages, statements, bulletin boards and similar content on its website, it is not obliged to do so, nor does it take any responsibility or assume liability for the content of communication forums, be it for errors, defamation, libel, slander, omissions, damage of reputation, obscenities, pornography, religious offences, dangers, or inaccuracies in the information contained in the communication forums on the Website. You are forbidden from sending or posting as a message any material which is illegal, threatening, slanderous, libellous, obscene, offensive, salacious, pornographic or defamatory, or any material which represents punishable behaviour or which incites punishable behaviour, or which violates any other legal regulations. Adelholzener Alpenquellen GmbH shall comply fully with the authorities and courts should they request or instruct Adelholzener Alpenquellen GmbH to reveal the identity of anyone who submits or posts such information or material. Adelholzener Alpenquellen GmbH reserves the right to delete without further notice any material not permitted under this Section 8. Furthermore, Adelholzener Alpenquellen GmbH reserves the right to exclude users who contravene these Terms and Conditions of Use, in particular this Section 8, from using the services provided on the Website. In addition to that, Adelholzener Alpenquellen GmbH draws attention to the fact that user entries on the Website and SMS message or e-mails sent by users via the Website to particular addressees do not reflect the opinions of Adelholzener Alpenquellen GmbH.
 9. If while using the services on the Website you publicly reveal your mobile phone number and/or e-mail address, then please note that Adelholzener Alpenquellen GmbH cannot be responsible for the consequences, in particular for the receipt of unwanted calls and/or e-mails from third parties.
 10. Adelholzener Alpenquellen GmbH reserves the right at all times to modify these Website Terms and Conditions by updating the site. You are subject to these changes, so you should open this page regularly in order to inform yourself about the latest Website Terms and Conditions.

Personal details / general

Adelholzener Alpenquellen GmbH respects people’s right to determine what is done with their information, and respects the personal details of everybody who visits this Website. The following terms define what kind of personal data Adelholzener Alpenquellen GmbH can collect from you, and the purposes for which we use this data. There are additional statements about the purposes for which it is used at different points on this Website. If the law stipulates that your consent is required in order for us to store and process your data, then Adelholzener Alpenquellen GmbH shall ask for your consent as and when necessary on the Website. You can of course partially or fully withdraw your consent from Adelholzener Alpenquellen GmbH with effect from that point on, simply by sending an e-mail to Adelholzener Alpenquellen GmbH. We will then delete the personal details concerned.

Personal details / particulars

Adelholzener Alpenquellen GmbH stores and processes information which helps it to reconstruct the identity of particular people (such as name, address, telephone number and e-mail address (“personal details”)), but only within the scope allowed by law. This means that Adelholzener Alpenquellen GmbH may collect, process and use your personal details provided these details are necessary in order to establish, develop or change the contractual relationship governing the use of the Website and the products and services offered therein. Furthermore, Adelholzener Alpenquellen GmbH may collect, process and utilise your personal details if this is necessary to facilitate the taking-up of services offered on the Website.

Adelholzener Alpenquellen GmbH will not collect any personal data on this Website unless you have provided it voluntarily, and indicated your consent at the appropriate point in the process. For this reason your details will not be used for advertising or market research purposes.
When you provide us with your personal details, we will therefore use them as follows unless agreed otherwise: if you gave your consent before the details were collected, then Adelholzener Alpenquellen GmbH, or a service provider it appoints, shall store and process your personal details as part of enabling the use of this Website. Your personal details will also be used for the purpose stated in the declaration of consent, and they will be deleted immediately once the service concerned has been rendered. The details will of course be treated as confidential, and will not be passed on to third parties. The consent you have given to Adelholzener Alpenquellen GmbH may be revoked at any time with effect from that point onwards. We do not intend, either now or in the future, to sell, pass on or market personal details to third parties.

Information stored automatically on your computer – cookies

Please note that we store cookies exclusively for non-personalised tracking purposes and exclusively for the duration for the session concerned. Once the session is concluded, the cookies are automatically deleted and no personal linkage is established. Browsers may block the receipt of cookies, or issue a warning before receiving a cookie. Please refer to the documentation or help files belonging to your browser for more information about this function.

Web tracking

This website employs Google Analytics, a web analytics service provided by Google, Inc. (‘Google’). Google Analytics employs so-called ‘cookies’, which are text files placed on your computer to enable an analysis of your usage of the website. The information about your use of the website generated by the cookie (including your IP address) are communicated to and stored on a Google server in the USA. Google will employ these data to analyse your use of the website, to generate reports on website activity for the site operator and to provide services otherwise related to website and Internet usage. Google may also communicate these data to third parties in cases where this is legally prescribed or insofar as such third parties have been commissioned by Google to process such data. Under no circumstances will Google link your IP address to other data retrieved by Google… The installation of cookies may be prevented by appropriate settings in your Internet browser; nevertheless, we must call your attention to the fact that this may prevent your use of or access to some of the functions provided by this website. By using this website, you consent to the use of your data by Google for processing in the ways and for the purposes described above.

Data privacy policy for the use of Facebook plug-ins (“Share” button)

Plug-ins of the social network Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA are integrated in our website. You can recognise Facebook plug-ins by the Facebook logo or the “Share” button. You will find an overview of Facebook plug-ins here: http://developers.facebook.com/docs/plugins/”. When you visit our website, the plug-in links your browser directly to the Facebook server. This informs Facebook that you accessed our website with your IP address. By clicking the Facebook “Share” button while you are logged into your Facebook account you can link content from our website to your Facebook profile. In this way, Facebook is informed that our website has been accessed in connection with your user account. We should like to point out that as the provider of this website we are not aware of the content of the data transmitted nor how this data is used by Facebook. For further information on this, see the Facebook privacy policy at http://de-de.facebook.com/policy.php. If you do not want Facebook to know that our website has been accessed in connection with your Facebook user account, please log out of your Facebook user account.

Privacy policy


PREAMBLE

We attach particular importance to protecting your personal details. The aim of this privacy policy is to provide you with information on whether and how your personal details are collected, processed and used.

1. Organisation responsible

The organisation responsible for collecting, processing and using your personal details as defined by the Federal Data Protection Act is Adelholzener Alpenquellen GmbH.

2. Personal details collected by means of a contact form

In order to make use of the contact form of the www.activeo2.de website you are required to enter personal details, in particular your first and last name and your e-mail address. These personal details are saved for the purpose of replying to your message.

3. Use, transmission and deletion of your personal details

We use and/or transmit your personal details solely for the purpose of replying to your message.

4. Right to information and revocation of consent

You are entitled at all times to request information on any personal details saved which relate to you.

You can also revoke your consent to the saving and processing of your personal details with effect for the future. For this purpose it is sufficient to send an informal communication to: info@adelholzener.de

5. Contact

Should you have any further questions on the collection, processing and use of your personal details, please send us an e-mail: info@adelholzener.de.

Contact


Do you have any questions or suggestions about our products? Simply write to us and we will answer as soon as possible.

Salutation

First name*

Last name*

Street

ZIP
City
Country
Email *
Phone
captcha Security Code

Your question, views, suggestion or criticism *

* Mandatory fields

About Active O2


Active O2 based on pure Adelholzener mineral water from the Bavarian Alps has added oxygen for perfect refreshment without carbonation. The oxygen gives Active O2 its distinctive, highly refreshing flavour. Whether  Active O2 Isotonic, Active Fresh or simply classic Active O2 – there’s something to suit every taste.
With its stylish bottle, practical sports lock top and range of flavours, Active O2 is a cool modern brand – perfect for when you’re out and about: Whether you’re doing sports, shopping or driving the car – its functional drinking cap means Active O2 can go with you anywhere.
The Active O2 success story started back in 2001. Today people in more than 30 countries all over the world love Active O2 with its broad selection of flavours.
Would you like to find out more about the origins of Active O2 and Adelholzener? If so, pay us a visit at www.adelholzener.com.

bottles_bg